Starețul care spunea că oamenii se vor umple de solzi dacă se vor vaccina, infectat cu COVID

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 25-01-2022 14:47
Actualizat: 25-01-2022 15:39

Zenovie Grigore, stareț la Mănăstirea Nechit din județul Neamț, este infectat cu COVID și este internat la spital, anunță Antena3. Starețul a atras atenția opiniei publice după ce a spus că „după vaccinare, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pește”.

Este orice, vaccin nu este. Toți cei care și-au făcut vaccinul să se aștepte la următoarele boli: boli teribile de piele, insuficiență renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie. Nu vor avea putere să meargă, vor fi zombi, exact cum îi vedem pe cei drogați.

Dacă mintea nu va mai funcționa la capacitatea normală, ai atentat la Dumnezeu. După vaccinare și în combinație cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești. Nu va exista nici o explicație cu privire la originea acestei boli. Oamenii se vor umple de solzi și cancere de sânge. Se vor umple cu răni, din care va curge lichid.

Copiii mei, oamenii își vor pierde libertatea de gândire, vor fi inactivi. Oamenii vor muri după vaccinare”, spunea preotul anul trecut.