Teatrul Naţional din Târgu Mureş suspendă temporar vânzările de bilete online

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 31-01-2022 16:44

Teatrul Naţional din Târgu Mureş a anunţat, luni, că suspendă temporar vânzările de bilete online pe fondul pandemiei de COVID-19, însă spectatorii vor putea achiziţiona tichete pentru spectacole de la casierie, în ziua reprezentaţiilor, după o rezervare prealabilă, conform Agerpres.

"Luând în considerare situaţia cauzată de pandemia COVID, începând cu data de 1 februarie vom suspenda posibilitatea achiziţionării biletelor online. Pentru rezervări vă rugăm să contactaţi Casieria Teatrului la numărul de telefon 0365 806 865 (de luni până vineri, între orele 9,00 - 18,00), ne puteţi scrie la adresa secretariat@teatrunational.ro sau pe messengerul celor două Companii. În perioada următoare biletele pot fi achiziţionate exclusiv de la Casierie, în ziua reprezentaţiei alese, în următoarele condiţii: În zilele lucrătoare, conform programului; În weekend, cu două ore înainte de începerea reprezentaţiilor, la ambele săli", a arătat Teatrul Naţional Târgu Mureş, într-un comunicat de presă.

Instituţia a precizat că pentru a se evita supraaglomerarea casieriilor, spectatorii trebuie să achiziţioneze biletele în intervalul specificat şi nu în ultimul moment, înainte de reprezentaţii.