Val de SINUCIDERI în showbizz-ul american: M. Moseley, cunsocut din The Walking Dead, și-a pus capăt zilelor cu o armă de foc

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 01-02-2022 14:32

Actorul american Moses J. Moseley, care interpreta rolul lui Mike în serialul „The Walking Dead”, a murit la vârsta de 31 de ani. Trupul său a fost găsit la Stockbridge, în suburbiile oraşului Atlanta, potrivit unei informaţii confirmate de agentul său pentru The Hollywood Reporter, relatează News.ro.

Actorul a fost găsit miercuri mort în urma unei răni cauzate de o armă, în ceea ce autoritățile investighează ca posibilă sinucidere. Moseley a fost găsit în zona Hudson Bridge din Stockbridge, un oraș de la periferia Atlanta, a declarat familia sa pentru TMZ, adăugând că a murit în urma unei răni de armă. Surse din forțele de ordine au declarat pentru publicația TMZ că investighează moartea lui ca o posibilă sinucidere. Departamentul de poliție al districtului Henry nu a răspuns imediat la întrebările jurnaliștilor de la DailyMail.com.

Moseley a folosit în mod regulat rețelele de socializare pentru a-și actualiza fanii și pentru a împărtăși citate inspiraționale. „Ești cel mai puternic atunci când decizi să te simți bine fără niciun motiv”, a scris el pe Facebook pe 13 ianuarie. Pe 21 ianuarie, Moseley a publicat o ultimă postare pe Instagram. „Am întârziat, dar iată provocarea mea de 10 ani #instagood”, a scris el împreună cu două fotografii împărțite cu el însuși. A doua zi, le-a cerut adepților săi să-i ureze mamei și tatălui său la mulți ani.

Sinuciderea lui Moseley apare într-un context foarte ciudat, în care mai multe persoane din showbizz-ul american și-au pus capăt zilelor: miss SUA sau fiul lui Michael Medsen.

Moses J. Moseley l-a interpretat pe Mike, „zombi de companie” al lui Michonne, în trei sezoane ale serialului „The Walking Dead”, între 2012 şi 2015.

Postul de televiziune AMC, care difuzează serialul în America, i-a adus un omagiu pe Twitter: „Gândurile şi rugăciunile noastre merg către Moses J. Moseley, membru al familiei The Walking Dead”.

Tabatha Minchew, agentul său, a salutat memoria sa într-un comunicat publicat de The Hollywood Reporter: „Moses a fost o persoană foarte talentată, înconjurat de o lumină magnifică. Le va lipsi prietenilor săi, familiei şi fanilor. Transmitea întotdeauna o energie fericită în jurul lui”.

Moses J. Moseley s-a născut în Aiken, Carolina de Sud. A studiat dreptul penal la Atlanta, în statul Georgia. A început prin a fi model, înainte de a se lansa în actorie. După ce a făcut figuraţie în producţii mari, precum saga „Hunter Games”, a început să obţină roluri mai importante. În special în serialele „Watchmen” şi „Ruthless”.

Lansat în 2010, „The Walking Dead”, al unsprezecelea şi ultimul sezon, se va încheia în lunile următoare.