Real Madrid: Bale s-a amuzat pe seama faptului că Hazard nu a fost introdus în meciul de la Bilbao

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 04-02-2022 16:06

Fotbalistul galez Gareth Bale s-a amuzat pe seama faptului că Eden Hazard, coechipierul său belgian de la Real Madrid, nu a fost introdus în meciul cu Athletic Bilbao, pierdut joi (0-1) în sferturile de finală ale Cupei Spaniei, scrie ziarul Le Soir, potrivit Agerpres.

În minutul 75 al meciului de la Bilbao, antrenorul Carlo Ancelotti l-a chemat înapoi pe Eden Hazard pe banca de rezerve, deşi acesta se încălzea pentru o eventuală intrare în joc. Scena nu a trecut neobservată, nici pe banca lui Real, nici în presa spaniolă. Celebrul talk-show El Chiringuito a scos în evidenţă atitudinea lui Gareth Bale, care a fost deosebit de surprins şi de amuzat de situaţia internaţionalului belgian la marginea terenului.

Întrebat despre această situaţie legată de rezervele sale, Carlo Ancelotti a ţinut să lămurească lucrurile. "De ce vorbiţi de Bale, Hazard şi Jovic? De ce nu vorbiţi de Ceballos, de Carvajal? Nu există jucători pedepsiţi. Am luat nişte decizii care nu i-au implicat pe aceşti jucători, dar ca să fiu sincer, trebuie vorbit de Ceballos, care n-a jucat niciun minut, şi de cei care au fost pe bancă, ca Vallejo, care sunt de acelaşi nivel", a spus tehnicianul după meci.

Bale nu a mai jucat pentru Real de la sfârşitul lui august, în timp ce Hazard are 18 meciuri în acest sezon în toate competiţiile pentru echipa madrilenă.