VIDEO George Simion, despre Virgil Popescu: 'A fost reținut pentru înșelăciune și fals'

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 08-02-2022 21:11

George Simion a vorbit despre dosarul penal pe care Parchetul General l-a deschis împotriva sa, după incidentele cu Virgil Popescu din Camera Deputaților. Simion a spus că, dacă va fi condamnat, se va adresa CEDO. Liderul AUR a mai dezvăluit că actualul ministru al Energiei a fost reținut, în urmă cu mai bine de două decenii și că soția sa deține mai multe benzinării, aflându-se în conflict de interese.

”Poate vor să mă ia sau poate vor un dosar la CEDO pentru poliție politică. Ultraj pentru ce, că i-am făcut bezele lui Popescu? Ei ne violează de 32 de ani, nu le e rușine? Și-au bătut joc de noi.

Eu i-am făcut plângere penală lui Florin Cîțu anul trecut, pentru presupuse fapte de corupție, și Parchetul General ne-a spus că ce se întâmplă în Parlament nu e de competența lor.

Citește și: Video | George Simion îl acuză pe Virgil Popescu: 'El spune – hai loveşte-mă, hai loveşte-mă – şi mă împinge'

M-am abținut (n.r. să îi dea un cap în gură lui Virgil Popescu) și e bine că m-am abținut. Am greșit și știu că voi fi sancționat.

În 2001 a fost reținut pentru înșelăciune și fals. Apoi, nu știm ce s-a întâmplat, pentru că la Mehedinți e mafie mare. Soția lui e în conflict de interese, are 8 benzinării francize Petrom.”, a spus George Simion la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: Video | George Simion instigă la nerespectarea legilor 'nedrepte' .