Caz uluitor în Capitală: O văduvă a fost înșelată cu 300.000 de euro de un escroc sentimental

Autor: Radu Pop
Publicat: 09-02-2022 22:48

Cine zicea că la 50 de ani ai experiență de viață și că dragostea nu te mai ia prin surprindere s-a înșelat. O văduvă de 54 de ani din București, cu doi copii, a întâlnit pe un site de matrimoniale un domn care folosea pseudonimul de "Marcel", relatează Antena 3.

După ce au schimbat câteva mesaje, s-au întâlnit față în față și dragostea a înflorit. "Marcel" i-a spus că e femeia vieții lui, că o va face fericită, că se vor muta într-o vilă, că se vor stabili în Italia. Femeia a crezut. La un moment dat, întrebat cu ce se ocupă de fapt, "Marcel" i-a zis că face parte dintr-un serviciu secret al României și că are niște datorii în Italia, la Fisc. Escrocul sentimental i-a spus că are nevoie de mari sume de bani pentru a-și debloca afacerile de acolo, urmând ca apoi să își recupereze averea de milioane de euro și să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți. Femeia i-a oferit în mai multe tranșe suma de 280.000 de euro.

Femeia a plătit scump pentru naivitatea ei. 'Marcel' s-a făcut nevăzut și acum ea este îngropată în datorii. Femeia care a făcut credite uriașe la bănci riscă acum să rămână fără casă și să piardă tot ce a agonisit o viață întreagă.