Senator Alfred Laurențiu: PSD a reușit să-și convingă partenerii de guvernare de necesitatea renegocierii PNRR în privința creșterii procentului de 9,4% din PIB

Autor: Radu Pop, Redactor
Publicat: 10-02-2022 14:54

PSD a reușit să-și convingă partenerii de guvernare de necesitatea renegocierii PNRR în privința creșterii procentului de 9,4% din PIB alocat pensiilor, susține senatorul PSD Alfred Laurențiu.

”O altă veste importantă este faptul că Premierul Nicolae Ciucă îl va însoţi pe ministrul Muncii, Marius Budăi, la Bruxelles pentru a purta discuţii pe tema PNRR şi a procentului din Produsul Intern Brut pe care România să îl aloce sistemului de pensii. În cadrul acestor discuții autorităţile române vor face propuneri concrete pe aceste subiecte.

Pensionarii pot vedea acum cât de important e faptul că PSD s-a implicat în această guvernare pentru a le apăra interesele. Chiar dacă inițial cei din PNL au respins în mod repetat această inițiativă a PSD, în cele din urmă, cu argumente și cu înțelepciune, PSD a reușit să-i convingă de importanța acestui demers.”, scrie el pe pagina de facebook.