Bobonete s-a dezlănțuit pe pagina lui Iohannis, după declarațiile despre criza din Ucraina: Bravo, boss!

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 22-02-2022 09:47

Mihai Bobonete a făcut mișto de președintele Klaus Iohannis chiar pe pagina șefului de stat, după reacția acestuia la criza din Ucraina.

România condamnă cu fermitate recunoașterea de către Rusia a zonelor Donețk și Lugansk din Ucraina ca independente, a transmis ieri președintele României, Klaus Iohannis. El spune că este o încălcare flagrantă a dreptului internațional: „Susținem ferm suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei”.

„România condamnă cu fermitate recunoașterea de către Rusia a zonelor Donețk și Lugansk din Ucraina ca independente. Aceasta este o încălcare flagrantă a dreptului internațional, care trebuie să atragă cel mai sever răspuns al comunității internaționale. Susținem ferm suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei”, scrie pe Twitter Klaus Iohannis.

„Bravo, Boss! Acum să-l vedem ce face… Hmmm… parcă-l aud: не то, чтобы я не того человека расстроил… я вам про стариков „тупых нахуй землю” (Nu că aș fi supărat pe cine nu trebuie… Vorbesc despre bătrâni, „prostul pământului” – n. r.). eu cred că e momentul să băgăm în priză Bricul Mircea, să avem baterie full”, a scris Mihai Bobonete într-un comentariu la postarea publicată pe pagina de Facebook a președintelui Klaus Iohannis.