Fotbaliştii echipelor SSC Napoli şi FC Barcelona au desfăşurat un banner cu mesajul 'Stop War', pentru a protesta contra invadării Ucrainei de către Rusia

Autor: Bogdan Antonescu
Publicat: 25-02-2022 11:26

Fotbaliştii echipelor SSC Napoli şi FC Barcelona au desfăşurat un banner cu mesajul ''Stop War'' (Opriţi războiul), pentru a protesta contra invadării Ucrainei de către Rusia, joi seara, înaintea meciului din manşa a doua a play-off-ului pentru optimile Europa League, transmite AFP, citat de Agerpres.

Chiar înaintea fluierului de start al meciului de la Napoli, după protocolul obişnuit de prezentare a echipelor, bannerul a fost desfăşurat pentru scurt timp, conform unui anunţ postat pe Twitter de clubul napolitan.



FC Barcelona s-a calificat în optimile de finală ale Europa League, după ce a învins-o pe Napoli cu scorul de 4-2. În meciul tur, de pe Camp Nou, cele două echipe au încheiat la egalitate, 1-1.

Uniunea europeană de fotbal (UEFA), care a condamnat ferm invazia militară din Ucraina, a convocat vineri o reuniune de urgenţă a Comitetului său Executiv, în care se va discuta o eventuală modificare de calendar din următoarele luni şi eventual luarea unor sancţiuni contra Moscovei, la unison cu comunitatea internaţională.