Denise Rifai trage frâna declarațiilor belicoase: Alo, România, ești acasă? Eu nu înțeleg avântul ăsta!

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 26-02-2022 13:57

Jurnalista Denise Rifai atenționează că mulți oficiali din România se lansează în declarați deplasate cu privire la războiul din Ucraina, în condițiile în care mari puteri din UE par să fie extrem de rezervate.

Eu cred ca aceste momente ar trebui sa reprezinte un moment de Mare Bilant pentru noi ca stat. Si in functie de rezultatele acestuia, sa ne calibram declaratiile.

Nu pot sa pricep de ce state mult mai dezvoltate dpdv economic si care nu au atat de multe deficite interne, cum are Romania, au o pozitie rezervata fata de situatia din Ucraina, iar Noi, pe cele mai multe canale de comunicare, prin cele mai multe din vocile care se fac auzite acum, suntem intr-un atac total.

Oare, ne permitem? Oare avem infrastructura de vreun fel? Oare avem o armata dotata si functionala? Oare avem aeroporturi renovate? Oare avem drumuri? Oare avem spitale? Oare Avem ceva???? Sincer!! Oare avem ceva??! Nici macar o retea eficienta si functionala de conducte pentru transportul gazelor pe suprafata Romaniei nu avem! Eu nu inteleg de unde avantul asta in tot felul de declaratii! Alo, Romania, esti acasa?!!!, scrie Denise Rifai pe Facebook.