Manchester City, liderul la zi din Premier League, a obţinut o victorie dificilă, în deplasare, la Everton

Autor: Bogdan Antonescu
Publicat: 27-02-2022 09:02

Manchester City, liderul la zi din Premier League, a obţinut o victorie dificilă, sâmbătă seara, în deplasare, 1-0, cu Everton, în etapa a 27-a a campionatului Angliei, conform Agerpres.

Singurul gol al partidei de pe Goodison Park a fost reuşit de Phil Foden, în minutul 82.

În schimb Tottenham, jucând tot în deplasare, cu Leeds United, s-a impus cu un categoric 4-0. Golurile au fost reuşite de Matt Doherty (10), Dejan Kulusevsky (15), Harry Kane (27) şi Heung-Min Son (85).

Jucând în faţa propriilor suporteri, Brentford, cu danezul Christian Eriksen intrat pe teren în minutul 52 în primul său meci după infarctul suferit la EURO 2020, a cedat cu 0-2 în faţa celor de la Newcastle United.

Pentru oaspeţi au marcat Joelinton (33) şi Joe Willock (44), iar gazdele au terminat partida în zece oameni după ce Josh Dasilva a văzut cartonaşul roşu în minutul 11.

Crystal Palace şi Burnley au încheiat la egalitate, 1-1. Gazdele au deschis scorul în minutul 9, prin Jeffrey Schlupp, dar autogolul lui Luka Milivojevic din minutul 46 a stabilit şi scorul final.

Pe Falmer Stadium, Aston Villa s-a impus în deplasare cu 2-0 în faţa celor de la Brighton, prin reuşitele lui Matty Cash (17) şi Ollie Watkins (68).

Aşa cum se ştie, vineri Southampton a învins pe Norwich City cu 2-0, iar etapa va continua duminică.

În clasament, podiumul este format din Manchester City, Liverpool şi Chelsea, cu 66, 60, respectiv 50 puncte.