PSD îi propune pe Iulian Iancu și Eugen Nicolicea în locul lui Alexandru Stănescu la ANRE

Autor: Radu Pop
Publicat: 02-03-2022 14:48

PSD îi propune pe Iulian Iancu și Eugen Nicolicea în funcția de membru ANRE în locul lui Alexandru Stănescu care a demisionat din funcție.

Ambii sunt foști deputați social-democrați care au făcut pasul înapoi din politică în 2020. Iulian Iancu a fost 16 ani parlamentar și a condus comisia de industrii din Camera Deputaților. Eugen Nicolicea a fost 28 de ani parlamentar și a condus comisia juridică a Camerei Deputaților.

Iulian Iancu spune că este suspectat pe nedrept ca fiind omul rușilor. „Fac un apel la comunicare informată și responsabilă mai ales din partea unora care s-au obișnuit să mă plaseze în sfera de influență a unei cunoscute companii rusești. Este cea mai mare minciună legată de numele meu, într-o carieră care depășește deja 35 de ani. De altfel, verificarea dosarului meu profesional în această perioadă a demonstrat că nu este nicio urmă de adevăr în aceste alegații. Din păcate am fost obligat să demonstrez acest neadevăr printr-o decizie a instanțelor judecătorești. Odată demonstrat prin instanță, eu am considerat subiectul închis”, a spus el pentru financialintelligence.ro.