Avocatul Gheorghe Piperea explică de ce starea de alertă s-a ridicat subit: E vorba de un mesaj subliminal

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 16-03-2022 10:50

Avocatul Gheorghe Piperea crede că ridicarea stării de alertă nu are neaparat o explicație științifică sau medicală, ci una psihologică, menită să dezvețe populația de a pune întrebări pertinente cu privire la deciziile care se iau.

"Multă lume se întreabă de ce starea de alertă s-a oprit atât de brusc. Și cât vor ține libertatea și normalitatea. Un posibil răspuns: păpușarii au ținut neapărat să probeze că au un comutator pornit/oprit. Dacă pot opri brusc o plandemie, o pot porni brusc pe alta. Sau o pot înlocui cât ai clipi cu o altă stare de calamitate. Mesajul subliminal: încetați să mai puneți întrebări despre experimentele, crimele, malpraxisul, conflictele de interese, corupția, hoția și îmbogățirea nemăsurată și fără just temei a neo-feudalilor globaliști din plandemie, că vă putem “livra” alta …

Citește și: Lista sancțiunilor dureroase se îngroasă! Vodca rusească va fi suprataxată

Nici nu vă dați seama când treceți din nou la măști, segregare socială, incitarea la ură contra “primitivilor” care refuză să se înțepe experimental... Uite, deja goliți farmaciile de iodură de potasiu, iar Arahat vă învață deja cum să vă faceți buncăr anti-atomic din pivnițele de murături și țuică. Și nu-i așa că ați auzit toți de valul 6?", scrie Piperea pe Facebook.