Jandarmii s-au alăturat campaniei de donare de sânge în Bistrița Năsăud

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 16-03-2022 10:02

Jandarmii au răspuns pozitiv la îndemnul de a dona sânge şi s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină, convinşi fiind că astfel pot ajuta oameni cu grave probleme de sănătate, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Bistriţa-Năsăud, Georgeta Căşvan, potrivit Agerpres.

"Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud s-au alăturat campaniei umanitare organizate la nivel naţional de Jandarmeria Română şi s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină, pentru o nouă acţiune de donare de sânge. Convinşi fiind de faptul că gestul lor poate ajuta oameni cu grave probleme de sănătate, s-au mobilizat pentru a dona sânge şi a reda astfel şansa unei vieţi normale persoanelor aflate în situaţii limită. Este un gest benevol al jandarmilor din cadrul inspectoratului şi o continuare a misiunilor de sprijin a persoanelor care au nevoie urgentă de sânge", a transmis reprezentanta IJJ.

Acţiunea umanitară a fost organizată "în scopul refacerii stocurilor de sânge la nivel judeţean, dar şi pentru atragerea de noi voluntari pentru salvarea de vieţi omeneşti".