Massimiliano Allegri, după eliminarea rușinoasă din Liga Campionilor: Cred că echipa a făcut un meci bun timp de 75 de minute

Autor: Bogdan Antonescu
Publicat: 17-03-2022 09:07

Antrenorul echipei Juventus Torino, Massimiliano Allegri, a afirmat că nu are "nimic de reproşat" elevilor săi, după eliminarea din optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, în urma eşecului categoric suferit pe teren propriu, miercuri seara, în faţa formaţiei spaniole Villarreal (scor 0-3), conform Agerpres.

"Cred că echipa a făcut un meci bun timp de 75 de minute. Am avut ocazii bune în prima repriză, ceva mai puţine în partea a doua a jocului, pentru că Villarreal a început să se apere în 11 oameni, încercând clar să ducă meciul în prelungiri. O singură fază poate rupe acest echilibru şi asta s-a întâmplat la primul lor gol, care a schimbat totul. Întotdeauna am spus că una este să ai ambiţie şi alta este să fii la înălţime cu realitatea. Villarreal a câştigat Europa League în ciuda tuturor aşteptărilor, iar antrenorul său a câştigat de mai multe ori în Europa. Dar nu am nimic de reproşat echipei mele. Trebuie să câştigăm următorul meci de campionat, altfel putem strica munca depusă luni de zile", a declarat Allegri.

Villarreal, deţinătoarea trofeului Europa League, a acces în sferturile de finală ale Ligii Campionilor după ce a marcat de trei ori în finalul meciului de la Torino, prin Gerard Moreno (78 - penalty), Pau Torres (85) şi Arnaut Danjuma (90+2 - penalty). În tur, scorul a fost egal, 1-1.