Vicepreședintele PNL Gigel Știrbu: 'Premierul mi-a spus într-o discuție privată că vrea dublarea valorii tichetelor de masă'

Autor: Ionel Dancu
Publicat: 02-04-2022 11:54

Vicepreședintele PNL Gigel Știrbu acuză PSD că lansează în presă informații că ar susține majorarea valorii tichetelor de masă pentru angajați în contextul în care deja premierul Nicolae Ciucă își făcuse cunoscută intenția de a dubla valoarea tichetelor.

„Văd în presa românească o știre, cum ca PSD vrea să mărească valoarea tichetului de masă, informație neasumată, ci venită pe surse, ceea ce arată nimicnicia unor oameni. Propunerea de mărire a valorii tichetului de masa aparține Premierului Nicolae Ciucă, care intr-o discuție privată, cu subsemnatul, pe 29 martie a spus, citez ,,Domnule, aș vrea să propun Coaliției dublarea valorii tichetului de masă, deoarece cheltuielile au crescut și pentru angajații romani, cei care aduc plus valoare în România!”. Dragi colegi, lucrăm împreună pentru bunăstarea românilor, nu suntem la “Crosul Tineretului,” cine ajunge primul la linia de sosire”, a scris liberalul, sâmbătă, pe Facebook.