FOTO Accident teribil în parcarea interioară de la AFI Cotroceni

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 02-04-2022 17:25
Actualizat: 02-04-2022 17:45

UPDATE

”Astăzi, 2 aprilie 2022, în jurul orei 16.00, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier în parcarea subterană a centrului comercial AFI Cotroceni.

Din primele date, este vorba despre cinci autovehicule implicate, trei dintre acestea aflate în mers, iar două în staționare.

În urma impactului au rezultat două victime, dintr-un vehicul aflat în mișcare. Persoanele în cauză au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele indicate fiind zero. Cel de al treilea conducător auto, rănit, urmează a fi testat.

Polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.”, anunță Brigada Rutieră.

Știrea inițială

Un accident teribil s-a petrecut, sâmbătă după-amiaza, în parcarea interioară a AFI Cotroceni! Un SUV a intrat cu viteză într-un autovehicul.

În ambele autoturisme au fost declanșate airbag-urile frontale și laterale. SUV-ul a fost avariat aproape total în partea din față, iar mașina în care a intrat a fost distrusă chiar pe partea laterală a șoferului. Momentan nu se cunoaște care este starea de sănătate a ocupanților celor două automobile.