Luis Suarez negociază cu echipe din Turcia. Atacantul îşi va încheia în această vară contractul cu Atletico Madrid (presă)

Autor: Bogdan Antonescu
Publicat: 07-04-2022 13:35

Atacantul uruguayan Luis Suarez îşi va încheia în această vară contractul cu Atletico Madrid, campioana en titre a Spaniei la fotbal, şi ar putea evolua din sezonul viitor în campionatul Turciei, scrie presa iberică, conform Agerpres.

Cotidianul madrilen AS relatează că anturajul jucătorului sud-american a intrat în contact cu oficialii de la Beşiktaş şi Fenerbahce, pentru a afla proiectele celor două mari cluburi din Istanbul, precum şi posibilele oferte financiare pe care acesta sunt dispuse să le facă pentru a-şi asigura serviciile atacantului.

Luis Suarez a sosit la Atletico în vara lui 2021, după despărţirea de FC Barcelona, unde a evoluat începând din 2014, înscriind 198 de goluri în 283 de meciuri disputate în toate competiţiile.

Fotbalistul uruguayan a ajutat-o pe Atletico Madrid să cucerească titlul de campioană a Spaniei, marcând 21 de goluri pe parcursul ediţiei trecute din La Liga, însă randamentul său nu s-a mai ridicat la acelaşi nivel în acest sezon.