Gigi Becali: 'Nu mă iau nici după Zelenski, nici după Putin. De Putin nu vorbesc prea mult, că mi-e frică. Eu o iau la fugă, dacă m-aş întâlni cu el. Am buncăr'

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 08-04-2022 22:34
Actualizat: 08-04-2022 22:43

Gigi Becali spune că se teme de Vladimir Putin și crede că nu va avea loc un război nuclear. Dar, dacă Rusia ar folosi bomba atomică, Becali s-ar ascunde în ”palatul” său de lângă sediul Guvernului, unde zice că are un ”buncăr placat cu plumb”.

Latifundiarul din Pipera nu este interesat nici de pastilele cu iod, deoarece crede că nu va fi nevoie ca populaţia să le consume.

„Mie nu mi-e frică de război, pentru că nu mă iau nici după Zelenski, nici după Putin. Eu mă iau doar după Hristos, care spune că războaie vor fi, dar nu va fi sfârşitul. Nimeni nu va da nucleara, că de nucleară ne temem. De ce să ne fie frică de război, când ruşii nu au reuşit să doboare un oraş, Kievul, dar cum să doboare Europa, care este apărată de NATO.

Pe mine nu mă interesează pastilele cu iod, pentru că nu o să fie bombă nucleară. Oricine dă nucleară, moare şi el. Eu de Putin nu vorbesc prea mult, că mi-e frică. Eu ştiu aşa, orice bătaie este pe bani. Războiul ăsta este pentru bani, eu aşa cred, pentru bogăţiile Ucrainei.

Războiul ăsta este un fleac, pentru ucraineni este mai grav. Noi câştigăm de pe urma acestui război. Moldova nu este a noastră, Putin dacă vrea, o ia în două ore. Nu-l mai puneţi în poză, că mi-e frică de el. Eu o iau la fugă, dacă m-aş întâlni cu el. La palat, am buncăr placat cu plumb.”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, la România TV.