Guti este tranșant: 'Sergio Ramos a plecat pe uşa din dos de la Real Madrid. Și-ar fi putut încheia cariera la club, dar nu a profitat de asta'

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 20-04-2022 20:39

Sergio Ramos "a plecat pe uşa din dos" de la Real Madrid, a declarat Guti, fostul său coleg la echipa din capitala Spaniei, potrivit site-ului walfoot.be.

Venit în vara anului trecut la Paris Saint-Germain, unde era o adevărată legendă, Sergio Ramos are parte de un sezon de coşmar. Fundaşul de 36 de ani are numeroase probleme fizice şi a jucat doar 8 meciuri în toate competiţiile, pentru un total de 393 de minute.

Guti a criticat alegerea lui Ramos de a se despărţi de echipa de pe Santiago Bernabeu, scrie agerpres.ro.

"Sergio Ramos ştie că s-a înşelat lăsând să treneze prea mult negocierile cu Florentino Perez. El credea că Perez va face ceea ce vrea el, dar nu-şi dă seama că pentru Florentino Perez, Real Madrid este mai presus de orice. După o vârstă, contractele se prelungesc cu un sezon, pentru Ramos şi pentru toată lumea, iar Sergio n-a înţeles asta. Acum regretă fiindcă a fost o legendă a lui Real Madrid, şi-ar fi putut încheia cariera la club, dar nu a profitat de asta. A plecat pe uşa din dos, e rău pentru el", a spus Guti.