Tiger Woods, starul american al golfului profesionist, se află pe lista participanţilor la PGA Championship, turneu de Mare Şlem

Autor: Bogdan Antonescu
Publicat: 26-04-2022 12:48

Tiger Woods, starul american al golfului profesionist, care a revenit recent în competiţie cu ocazia Mastersului de la Augusta, se află pe lista participanţilor la PGA Championship, turneu de Mare Şlem la care şi-au mai anunţat participarea spaniolii Jon Rahm, Sergio García şi Adri Arnaus, informează agenţia EFE, citat de Agerpres.

Circuitul american profesionist de golf PGA a publicat o primă listă de participanţi pentru cea de-a 104-a ediţie a turneului de Mare Şlem, ce va avea loc în luna mai pe parcursul de la Southern Hills din Tulsa (Oklahoma).

Deşi apare pe lista participanţilor, Woods nu a confirmat încă prezenţa sa, o listă definitivă urmând să fie comunicată pe data de 9 mai.

În vârstă de 46 ani, Tiger Woods a revenit în circuitul profesionist de golf la începutul acestei luni, la Mastersul de la Augusta, după o pauză forţată de 13 luni, generată de un accident rutier care putea să-l coste gamba dreaptă.

Woods a fost marea atracţie a acestui prim turneu major al sezonului, câştigat de Scottie Scheffler, actualul număr unu mondial în golful profesionist.