Revoltă în Guvern, după ce Poșta Română a ajuns în halul să vândă alimente nocive: 'Poate dăm cu matura puțin și acolo să redam Poștei Române demnitatea'

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 07-05-2022 09:43

Poșta Română anunță, vineri, că în oficiile poștale vor fi vândute și produse alimentare și nealimentare. Proiectul debutează cu o etapă pilot în patru oficii poștale din Pitești. Decizia este una cât se poate de scandaloasă pentru o companie a statului român, care, în acest fel, în loc să militeze pentru o alimentație cât mai sănătoasă, face contrariul promovând unele dintre cele mai nocive alimente pentru sănătate, așa cum au demonstrat-o toate studiile.

Așa cum este și normal, Guvernul României ia poziție față de decizia actualului șef al Poștei. Astfel, Lucian Romașcanu, ministrul Culturii și senator PSD, ironizează situația în care a ajuns una dintre cele mai prestigioase instituții ale statului român. Ministrul punctează că s-a ajuns ca oamenii să nu poată să își trimită scrisori sau să nu găsească plicuri pentru că Poșta Română comercializează cu totul alte servicii decât cele care ar fi normal pentru activitatea sa.

Citește și: Scandalos ce a ajuns să facă Poșta Română: Va comercializa unele dintre cele mai nocive alimente

”Poșta Română este un soi de Magazinul Victoria de pe vremuri, cine mai ține mine, "50 de magazine într-unul singur"....

Unde se presupune că trimiți plicuri, primești colete, cumperi timbre, dar stai cu orele la coadă pentru că lumea achită:

- facturi diverși operatori telecom

- facturi diverse gaze și electricitate

și, mai nou

- cumpărăm pufuleți și eugenii!!!

Cine conduce o asemenea instituție ar trebui să aibă un minim habar despre management. Omul din fruntea trebii N-ARE!

Poate dăm cu matura puțin și acolo să redam Poștei Române demnitatea și un viitor pentru serviciile sale și nu o transformăm în partener de mâna a treia pentru diverși care, sigur, profită de oportunitate.

PS1 La poștă nu se găsesc plicuri

PS2 La Auchan oare putem face trimiteri poștale?  Așa, de reciprocitate...”, e mesajul transmis de ministrul Lucian Romașcanu.