Un bătrân din Tulcea a fost ars pe faţă în urma unui incendiu

Autor: Anca-Adriana Huza
Publicat: 18-05-2022 19:41

Un bătrân, în vârstă de 90 de ani, din satul Ceamurlia de Sus, a fost ars pe faţă în urma unui incendiu izbucnit miercuri după-amiază în propria gospodărie din cauza unui scurtcircuit la un aparat electrocasnic.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta a anunţat că pentru stingerea incendiului a intervenit un echipaj format din cinci subofiţeri cu o autospecială de stingere, potrivit Agerpres.ro.

"Ajunşi la faţa locului, pompierii militari au găsit un bărbat de 90 de ani, proprietarul gospodăriei, cu arsuri la nivelul feţei pe care l-au predat colegilor de la ambulanţă pentru îngrijiri medicale şi au intervenit pentru limitarea extinderii incendiului. În scurt timp, acesta a fost localizat şi lichidat, astfel că prin intervenţia rapidă flăcările nu au cuprins restul locuinţei, pagubele fiind limitate doar la bucătăria locuinţei, electrocasnicele şi mobilierul din interior", a precizat ISU Delta.

Potrivit sursei, incendiul a fost stins în circa 30 de minute, iar cauza probabilă a evenimentului a fost un scurtcircuit apărut la un aparat electrocasnic.