FOTO Încă un viral cu Maia Sandu: Cu ce s-a dus la Paris, la întâlnirea cu Emmanuel Macron, în comparație cu Klaus Iohannis

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 19-05-2022 17:07

Ceea ce pare de neînchipuit pentru Klaus Iohannis, este perfect normal pentru Maia Sandu! Femeia care conduce Moldova a ajuns la Paris cu... trenul!

Președintele Moldovei a fost în Parlamentul European de la Bruxelles, după ce a plecat din Iași, cu o cursă de avion low-cost. Din Belgia, Sandu a plecat la Paris cu trenul, ea urmând să se întâlnească cu Emmanuel Macron.

Citește și: Curajul pe care Klaus Iohannis nu o să îl aibă: Poza cu Maia Sandu și un ofițer de pază face ravagii pe internet - FOTO

”Fără opriri la vamă sau control de pașapoarte - așa funcționează Europa unită, a cărei parte ne dorim să fim și noi. Într-o oră și jumătate, trenul rapid mă va aduce în capitala franceză, unde voi avea o întrevedere cu Președintele Emmanuel Macron.

Voi pleda, și la Paris, pentru integrarea europeană a Republicii Moldova. Vrem să le oferim cetățenilor noștri aceleași oportunități pe care le au cetățenii statelor membre ale Uniunii Europene. Moldova se poate dezvolta în siguranță în familia statelor europene.”, a scris Maia Sandu din tren.