ALERTĂ cu bombă la un centru comercial din Timișoara

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 23-05-2022 17:37
Actualizat: 23-05-2022 19:16

UPDATE

Forţele de ordine care au intervenit la un centru comercial din apropierea centrului oraşului Timişoara, după un apel care anunţa un dispozitiv exploziv, s-au retras. Echipajele au constatat că alarma a fost falsă. Poliţiştii fac acum verificări pentru a-l depista pe bărbatul care a sunat la numărul de urgenţe 112.

IPJ Timiş anunţă că, în urma verificărilor, s-a constatat că alarma cu bombă de la un centru comercial din Timişoara este una falsă.

”Astăzi, 23 mai a.c., în jurul orei 17:00, poliţiştii timişoreni au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, la un centru comercial din Timişoara, s-ar afla o bombă. La faţa locului, au ajuns pirotehniştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş,poliţiştii,jandarmii şi echipaje ISU Banat, care, în urma verificărilor, au stabilit că este o alarmă falsă”, transmite IPJ Timiş.

 

Poliţiştii îl caută acum pe cel care a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a anunţa amplasarea unui dispozitiv expoziv la etajul al doilea al centrului comercial.

 

”În prezent, se fac verificări, în vederea depistării persoanei care a alertat autorităţile fără un motiv întemeiat şi pentru tragerea acesteia la răspundere”, transmite IPJ Timiş.

UPDATE

Echipajele de intervenţie care au făcut verificări la centrul comercial Bega s-au retras, după ce în clădire nu a fost identificat vreun dispozitiv exploziv. Rămân, însă, echipajele de la centrul comercial Bega pentru a face verificări în continuare.

UPDATE

Potrivit Poliției Timiș, amenințarea cu bomba este la etajul 2 al complexului Bega.

Știrea inițială

Un apel la 112 a declanșat alerta la Timișoara, la un centru comercial, unde un bărbat a anunțat că ar fi pus o bombă. La fața locului s-au deplasat echipe de intervenție de la SRI, Pompieri și Ambulanță.

Pirotehniștii verifică întregul complex comercial Bega, din centrul Timișoarei, pentru a vedea dacă alerta cu bombă este sau nu falsă. Accesul în zonă este interzis, iar clădirea a fost evacuată.

știre în curs de actualizare