Dumitru Cardoso și-a reziliat contractul cu UTA

Autor: Bogdan Antonescu
Publicat: 30-05-2022 15:44
Actualizat: 30-05-2022 21:21

Clubul de fotbal UTA a anunţat, luni, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul său oficial, rezilierea de comun acord a contractului cu atacantul italian de origine română Nicolao Manuel Dumitru Cardoso, conform Agerpres.

"Clubul nostru a ajuns la un acord de reziliere pe cale amiabilă cu Dumitru Cardoso. Cardoso este şi marcatorul ultimului nostru gol în sezonul recent încheiat, în remiza 1-1 de la Bucureşti împotriva celor de la Dinamo. Îi mulţumim pentru aportul adus în ultima stagiune de campionat şi îi dorim multă baftă în următoarele aventuri", se menţionează pe site-ul citat.

Jucătorul în vârstă de 30 de ani, transferat în luna ianuarie a acestui an de la gruparea sud-coreană Suwon Bluewings, a bifat 740 de minute în 13 jocuri în tricoul formaţiei UTA. El a marcat 3 goluri şi a oferit 2 pase decisive.

Dumitru Cardoso, născut pe 12 octombrie 1991 în Suedia, a mai jucat în cariera sa la echipe ca Napoli în Serie A, are peste 100 prezenţe în Serie B, precum şi apariţii în Championship (liga secundă engleză) pentru Nottingham Forest.