VIDEO – Ramzan Kadîrov acuză televiziunea rusă de minciună: 'Acestea sunt minciuni! Verificați ce spuneți'

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 01-06-2022 15:52

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a acuzat televiziunea rusă Rossiya-24 de minciună, în legătură cu afirmațiile că orașul Severodonețk este cucerit în proporție de 30%. Acesta susține că orașul ucrainean din regiunea Lugansk se află sub controlul forțelor ruse și cecene.

Relaxat pe o canapea, cel mai probabil în propria casă, Kadîrov afirmă „că oamenilor trebuie să li se spună adevărul”, a spus acesta într-un mesaj publicat pe Telegram,.

„Chiar acum mă uit, don, la Rossiya-24. Vorbesc despre Severodoneţk. Ei spun că aproximativ 30% a fost eliberat, don, sau 20%.

Partea rezidențială este complet, don, sub controlul luptătorilor noștri și cei care, don, sunt departe de Severodoneţk, don, la cel puțin 160 de kilometri, ei sunt cei care, don, fac aceste reportaje live, don.

Acestea sunt minciuni!

Da, în partea industrială a orașului, don, câțiva șaitani au rămas, don. Acolo a fost o explozie mare și noi, don, verificăm ce urmează, don. Așa că, verificați ce spuneți, don. Oamenilor trebuie să li se spună adevărul și să nu fie mințiți, don”, a spus liderul cecen.