Doliu în presa românească - Un cunoscut jurnalist de la Evenimentul Zilei a murit chiar în ziua în care ziarul la care lucra a împlinit 30 de ani

Autor: George Traicu
Publicat: 05-06-2022 08:27

Jurnalistul Vlad Teodorescu de la Evenimentul Zilei s-a stins în urma unui infarct chiar. Anunțul a fost făcut de jurnalistul Petrișor Cană.

„Chiar în ziua în care Evenimentul zilei a împlinit 30 de ani am aflat că s-a stins din viață un alt camarad de presa: Vlad Teodorescu”, a anunțat jurnalistul Petrișor Cană.

„Jurnalist hârșâit prin presa cotidiană până la cel mai înalt nivel. Un om bun. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!”, a mai scris acesta despre ziaristul profesionist din generația post-decembristă care s-a ocupat și de ediția EVZ de Basarabia.

Cauza morții: stop cardio-respirator după un infarct masiv. Decesul s-a petrecut la Spitalul Floresca unde medicii au încercat să-l salveze. Înmormânarea va avea loc luni, 6 iunie 2022, la orele 11, la Cimitirul Sfânta Vineri de pe Calea Griviței din București, unde trupul cunoscutului ziarist se află deja depus, la Capela Cimitirului.