Portugalia nu va conta pe Cristiano Ronaldo, Joao Moutinho şi Raphael Guerreiro la meciul cu Elveţia de duminică, din Liga Naţiunilor

Autor: Anca-Adriana Huza
Publicat: 11-06-2022 22:03

Fotbaliştii Cristiano Ronaldo, Joao Moutinho şi Raphael Guerreiro sunt menajaţi şi nu fac parte din lotul echipei Portugaliei pentru meciul cu Elveţia de duminică, din Liga Naţiunilor, a anunţat sâmbătă selecţionerul Fernando Santos, citat de AFP.

Ronaldo, de cinci ori câştigător al Balonului de Aur, nu a participat la ultimul antrenament al naţionalei înainte ca aceasta să se îndrepte spre Geneva.

"Nu este vorba de probleme fizice, ci de gestionarea lotului", a explicat Fernando Santos într-o conferinţă de presă. "N-ar avea sens să mergem în Elveţia cu 26 de jucători când nu putem avea decât 23 pe bancă", a adăugat el, potrivit Agerpres.ro.

În ultimul meci al sezonului, Portugalia va întâlni Elveţia duminică seară la Geneva, pentru a rămâne pe primul loc în grupa sa din Liga Naţiunilor. După remiza de la Sevilla cu Spania (1-1), urmată de două victorii la Lisabona în faţa Elveţiei (4-0) şi a Cehiei (2-0), Portugalia are 7 puncte, două mai mult decât Spania, ocupanta locului 2.

Intrat după o jumătate de oră de joc în meciul cu La Roja, Ronaldo a reuşit dubla în primul meci cu Elveţia, apoi a fost din nou titular împotriva Cehiei.