Mașină avariată în urma furtunii puternice care a măturat Bucureștiul

Autor: Anca-Adriana Huza
Publicat: 13-06-2022 17:33

Pompierii din capitală au intervenit, luni după-amiază, în urma furtunii de cod portocaliu, pentru îndepărtarea a doi copaci prăbuşiţi, evacuarea apei dintr-un subsol, în cazul unor elemente de construcţie căzute de pe faţada unei clădiri, iar un autoturism a fost avariat, informează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

"Urmare a codului portocaliu din Bucureşti am intervenit pentru îndepărtarea a doi copaci, pentru extragerea apei din subsolul unei locuinţe şi pentru îndepărtarea unor elemente de construcţie de pe faţada unei clădiri. A fost avariat un autoturism", a precizat sursa citată, potrivit Agerpres.ro.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni, o avertizare cod portocaliu de furtună până la ora 16,30, pentru municipiul Bucureşti, iar ISU a transmis mesaj RO-Alert cu privire la semnalarea de averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi grindină de dimensiuni mici şi medii. Anterior, ISU Bucureşti-Ilfov a transmis şi mesaj RO-Alert şi pentru o avertizare meteorologică cod portocaliu valabilă de la ora 14,30 până la ora 15,30, pentru localităţile Voluntari, Gruiu, Afumaţi, Moara Vlăsiei, Snagov, Găneasa, Ştefăneştii de Jos, Dascălu din judeţul Ilfov.