Gigi Becali a răbufnit în direct la TV! Patronul FCSB face anunțul care cutremură fotbalul românesc

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 16-06-2022 21:01

Cutremur în fotbalul românesc! Preşedintele FRF, Razvan Burleanu, ar putea fi înlăturat din fruntea Federaţiei în cel mai scurt timp. Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali face anunţul momentului, anunță sportbull.ro.

Latifundiarul din Pipera i-a pus gând rău lui Burleanu şi vrea să-l dea afară în cel mai scurt timp. Tocmai a devoalat planul prin care vrea să revoluţioneze fotbalul românesc.

„Am vorbit cu Vali Argăseală acum şi vom strânge semnături pentru convocarea Adunării Generale. Strângem semnături, convocăm Adunarea Generală şi îi dăm afară pe toţi. Burleanu, Bodescu, tot staff-ul, inclusiv antrenorii. Mă implic pentru că nu se mai poate aşa ceva.

Vreau să îi dăm afară pe toţi şi să schimbăm statutul Federaţiei. Îl punem preşedinte pe Gică Popescu. Gata, s-a terminat pentru ei. Şi Bogdan Stelea, pe care îl văd în studio, se poate implica. Am văzut că are abilităţi de manager. Într-o săptămână trebuie să strângem semnăturile. Nu ştiu câte semnături vom reuşi să strângem, dar vreau să mă implic. Vom vedea peste o săptămână, aşa nu se mai poate.

Trebuie toţi daţi afară. Ăia din fotbalul mic, care au primit 10.000 de euro, să nu le fie teamă. Îşi vor primi banii ăia în continuare. Sunt banii Federaţiei, nu sunt de acasă de la Burleanu şi de la Bodescu. Că tot au vorbit azi de bărbăţie, o să le arăt eu lor bărbăţie. Convocăm Adunarea Generală şi rezolvăm.

Mă deranjează declarațiile astea, nu putem accepta mediocritatea. Păi cine v-a pus să puneți oameni mediocri? Bă, taci din gură măcar. Nu-mi spune mie de bărbăție. Bărbăție înseamnă la revedere imediat după meci. Nu ne spui nouă ce înseamnă bărbăția, avem o vârstă! Până acum au tot fost decizii ferme. Acum să așteptăm și aceste decizii sau să rezolvăm de pe acum?”, a spus Gigi Becali, în urmă cu puţin timp, în direct la Digisport.