SURSE Un bucureștean a fost împușcat de poliție: Individul nu a oprit la semnalul agenților, care au pornit în urmărirea lui

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 19-06-2022 14:20
Actualizat: 19-06-2022 14:23

Un bucureștean aflat la volanul unui VW Passat a refuzat să oprească la semnalul unui echipaj de poliție din Sectorul 1, drept pentru care polițiștii au plecat în urmărirea acestuia, pe DN1 București către Ploiești.

Echipajul a solicitat, în sprijin, mai multe forțe de poliție. În cadrul urmăririi, polițiștii au folosit armamentul din dotare, iar autovehiculul a fost oprit. Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO, bărbatul a fost rănit, în zona membrelor inferioare, motiv pentru care polițiștii au solicitat un echipaj medical, pentru acordarea de îngrijiri.

Se fac verificări, pentru a se stabili motivul pentru care acesta nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor, conform surselor judiciare.

Se pare că împotriva bărbatului era emis ordin de protecție. Cu puțin timp înainte de a fi oprit de echipajul de poliție, individul l-a încălcat și a mers la domiciliul unchiului său, agresându-l fizic.