Revenire spectaculoasă a Simonei Halep, la Bad Homburg: A învins-o pe Siniakova după un meci nebun și merge mai departe

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 21-06-2022 19:59
Actualizat: 21-06-2022 20:23

Meci nebun în turul inaugural al turneului de la Bad Homburg pentru Simona Halep. Cea mai bună jucătoare din România a avut parte de un adevărat thriller cu Katerina Siniakova, locul 63 WTA.

Românca a învins cu 4-6, 6-3, 6-4.

În primul set, Simona Halep a trebuit să vină din urmă după ce şi-a pierdut serviciul. A întors şi a revenit în prima manşă, dar în game-ul 10 românca şi-a pierdut din nou serviciul şi setul, cu 4-6.

Apoi, setul secund a pornit exploziv pentru adversara Simonei. Sinoakova a avut 3-0 cu un singur break, dar sportiva noastră a revenit spectaculos. A câştigat 4 gameuri consecutiv şi a făcut 4-3 cu break. La pauza de scaun, Siniakova a cerut intervenţia medicilor din cauza unor probleme.

Nici pauza de scaun nu a ajutat-o pe Siniakova. Halep a câştigat 6 gameuri consecutive după 0-3 şi a împins meciul în decisiv după 6-3 în setul secund. Simona a început ca din tun şi setul decisiv. La cele 6 game-uri consecutive din actul secund a mai adăugat 3 şi avea 3-0 la un moment dat. Siniakova a revenit si a făcut 3-1.

Halep s-a desprins la 4-1, dar setul decisiv a fost unul nebun. Siniakova a revenit la 4-3, dar apoi şi-a pierdut din nou serviciul.

Halep și Siniakova s-au mai întâlnit de trei ori până acum. Halep era în avantaj înaintea meciului, scor 2-1 la meciurile directe, iar acum s-a făcut 3-1. Astfel, românca va juca în turul cu 2 cu slovena Tamara Zidansek, locul 58 WTA.