David Popovici impulsionează și Guvernul: vicepremierul anunță construirea de bazine de înot și baze sportive

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 22-06-2022 17:45
Actualizat: 22-06-2022 19:04

Kelemen Hunor afirmă că sunt în construcție patru bazine de înot, în Borș, Porumbenii Mari, Sovata și Aiud, care dimineața vor fi folosite de elevi, iar după amiaza de adulți: „Ne-am angajat ca, în fiecare microregiune, să construim baze sportive, bazine de înot. Suntem pe drumul cel bun”.

„Ungaria găzduiește în această perioadă, ediția a 19-a a Campionatului Mondial de Natație, unde România a câștigat, deja, o medalie de aur. Suntem mândri de David Popovici, care a stabilit un record mondial de juniori și de toți sportivii care reprezintă țara noastră la acest campionat”, transmite vicepremierul Kelemen Hunor, vicepremier.

El afirmă că pentru astfel de rezultate este, însă, nevoie de o infrastructură bună.

„Noi construim asemenea bazine de înot acum în 4 localități, în Borș, Porumbenii Mari, Sovata și Aiud, care dimineața vor fi folosite de elevi, iar după amiaza de adulți. Ne-am angajat ca, în fiecare microregiune, să construim baze sportive, bazine de înot. Suntem pe drumul cel bun în realizarea acestora. Le doresc primarilor localităților perseverență în implementarea investițiilor”, conchide Kelemen Hunor.