Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan: 'Reparaţii de alei, în acest an, în parcurile administrate de Primăria Capitalei'

Autor: Anca-Adriana Huza
Publicat: 23-06-2022 17:36

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că în acest an în parcurile administrate de Primăria Capitalei urmează să fie reparate aleile, iar în Cişmigiu au început lucrările de pregătire pentru reparaţii capitale la Podul Mare.

"În acest moment, în Cişmigiu se fac lucrările de pregătire pentru podul mare din Parcul Cişmigiu. Tot în Parcul Cişmigiu am schimbat, pe aleea vecină cu Schitu Măgureanu, am schimbat pergolele care erau într-o stare destul de degradată, care ţineau plantele agăţătoare de acolo. Pentru anul acesta în parcul Cişmigiu este prevăzută reasfaltarea unor alei crăpate de ani de zile. Tot în Cişmigiu, schimbarea cuvei lacului mic", a arătat edilul general, în cadrul unei conferinţe de presă, potrivit Agerpres.ro.

El a menţionat că lucrări de reparaţii ale aleilor vor avea loc şi în parcurile Herăstrău, Tineretului şi Carol.

"În alte parcuri, la fel, pentru anul acesta o să vedeţi asfaltări de alei - acesta e principalul reproş pe care oamenii ni-l aduc. (...) În Herăstrău avem o problemă cu prăbuşirea malurilor de lac şi acolo investiţia este mai mare, de ordinul 40-50 de milioane de lei, pe care nu îi avem încă în bugetul de anul acesta. Sperăm în bugetul de anul viitor", a menţionat Nicuşor Dan.