Vladimir Putin are planuri cu estul Ucrainei: 'Conducerea rusă vor face totul pentru a-i ajuta pe oamenii care trăiesc în Donbas'

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 07-07-2022 18:10

Rusia și liderii săi intenționează să facă totul pentru a-i ajuta pe oamenii care trăiesc și muncesc în Donbas, a declarat joi președintele Vladimir Putin în timpul unei conversații cu câștigătorii concursului „Liderii Rusiei”.

„Rusia și guvernul rus, conducerea rusă vor face totul pentru a-i ajuta pe oamenii care trăiesc și lucrează acolo [în Donbas]”, a declarat Putin, potrivit agenției ruse Tass.

Președintele rus a apreciat intenția unuia dintre câștigătorii concursului de a ocupa postul de ministru adjunct al educației și științei din Republica Populară Donețk.

„Faptul că ați luat această decizie arată că nu vă străduiți pentru un fel de carieră ieftină, ci vă străduiți tocmai pentru a servi Patria, pentru a servi poporul. Acest lucru este demn de respect”, a declarat Putin.

„Vă doresc succes , munca acolo nu este ușoară, ca să nu spun altfel. Prin urmare, mult noroc, nu va fi rău”, a adăugat președintele rus.