Un sindicalist din penitenciare face dezvăluiri despre Elena Udrea: Nu se află în greva foamei, dar a refuzat să își vadă fiica

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 18-07-2022 10:55

Zvonurile conform cărora Elena Udrea refuză mâncarea în închisoare și ar fi slăbit circa 10 kilograme sunt false, anunță Liderul Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor. Cosmin Dorobanțu. „Pe scurt, nu există probleme majore, de genul că ar fi slăbit 10 sau 11 kilograme”, susține  Dorobanțu, citat de Impact.ro.

Acesya a dezvăluit însă că Udrea refuză să își vadă fiica pentru ca micuța Eva să nu afle că mama ei e în spatele gratiilor. Udrea și iubitul ei i-ar fi spus fiicei lor că mama sa se află în Italia.

„Povestea asta că „sunt plecat la muncă în Italia, când de fapt eu sunt în altă parte” e una care circulă în pușcăriile noastre. Ți-e rușine să te afli la pușcărie și atunci preferi să inventezi o scuză. Dar când ai făcut ce ai făcut, și pentru fapta ta ai ajuns la închisoare, tot la muncă în Italia ai fost?”, s-a întrebat retoric liderul FSNAP.