Eden Hazard este 'un jucător mare' şi Real Madrid 'are nevoie de el', a spus antrenorul formaţiei spaniole

Autor: Anca-Adriana Huza
Publicat: 27-07-2022 16:29

Eden Hazard este "un jucător mare" şi Real Madrid "are nevoie de el", a spus antrenorul formaţiei spaniole, Carlo Ancelotti, despre fotbalistul în vârstă de 31 de ani, scrie site-ul radioteleviziunii belgiene de limbă franceză RTBF.

Extrema belgiană a înscris, din penalty, în amicalul încheiat la egalitate, 2-2, cu echipa mexicană Club America la San Francisco în noaptea de marţi spre miercuri. Hazard a arătat că este în formă în presezon, iar în această săptămână a promis că va da totul în noua stagiune.

Ancelotti l-a lăudat după meci pe căpitanul "diavolilor roşii", care este în dificultate la Real Madrid, unde a venit de la Chelsea în 2019, potrivit Agerpres.ro.

"Avem nevoie de aceste minute ca să-i dăm minute de joc lui Hazard, fiindcă Hazard este un jucător mare de care avem nevoie. Folosesc deci aceste meciuri ca să-i dau minute de joc. A jucat mai bine ca în primul meci", le-a declarat Ancelotti ziariştilor.

Real Madrid, câştigătoarea ultimei ediţii a Ligii Campionilor, va avea un ultim amical pe pământ nord-american, sâmbătă în compania formaţiei italiene Juventus Torino, înainte de a înfrunta deţinătoarea trofeului Europa League, echipa germană Eintracht Frankfurt, în Supercupa Europei, programată pe 10 august la Helsinki.