Cristiano Ronaldo a revenit în echipa lui Manchester United la meciul amical cu Rayo Vallecano (1-1)

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 01-08-2022 12:48

Superstarul Cristiano Ronaldo, absent de la turneul estival şi nereţinut pentru partida amicală cu Atletico Madrid, de sâmbătă, a revenit în ''unsprezecele'' echipei engleze de fotbal Manchester United la meciul amical cu formaţia spaniolă Rayo Vallecano, terminat cu scorul de 1-1, duminică, pe stadionul Old Trafford, informează AFP, potrivit Agerpres.

În ciuda zvonurilor legate de plecarea sa care circulau de mai multe săptămâni, starul portughez de 37 de ani a revenit în lotul "diavolilor roşii" la acest meci de pregătire cu echipa madrilenă.

Ieşit de la vestiare în fruntea echipei în momentul încălzirii, Ronaldo a fost aplaudat de suporteri, cărora le-a adresat un salut cu mâna.

Cvintuplul câştigător al "Balonului de Aur" a jucat în prima repriză, având o ocazie de gol în debutul meciului. El a cedat locul în teren tânărului mijlocaş ivorian Amad Diallo (20 ani), care a deschis scorul în min. 48, la o acţiunea iniţiată de proaspăta achiziţie Christian Eriksen.

Danezul, victima unei probleme cardiace în iunie 2021 şi care a semnat la jumătatea lui iulie cu clubul englez, s-a evidenţiat şi el în prima repriză cu un şut de la distanţă, trecut aproape de buturi.

Spaniolii au egalat prin Alvaro Garcia (min. 57).

Starul lusitan, în vârstă de 37 de ani, nu a participat la turneele efectuate de United în această vară, în Thailanda şi Australia, din motive personale, şi afirmase că doreşte să părăsească clubul englez, la care a revenit la începutul sezonului trecut.