Belgianul Thibaut Courtois îşi face griji pentru viitorul lui Eden Hazard la Real Madrid

Autor: Mirea Andreea
Publicat: 11-08-2022 19:17

Belgianul Thibaut Courtois îşi face griji pentru viitorul compatriotului său Eden Hazard la Real Madrid, a declarat portarul după ce atacantul a rămas pe banca de rezerve în meciul câştigat miercuri cu 2-0 în faţa lui Eintracht Frankfurt în Supercupa Europei, la Helsinki, scrie ziarul Het Laatste Nieuws.

Courtois a recunoscut că viitorul lui Hazard la Real Madrid se anunţă complicat, dar este convins că atacantul va avea evoluţii foarte bune pentru naţionala Belgiei la Cupa Mondială din Qatar, conform Agerpres.

"La antrenamente, joacă mai mult ca un al doilea vârf. Dacă va continua să joace Karim (Benzema - n. r.), va fi greu pentru Eden. Trebuie însă să adaug că la antrenamente este mereu Eden pe care-l ştim. În plus, a încheiat perioada de pregătire fără să se accidenteze. Sunt sigur că va străluci la Cupa Mondială!", a spus goalkeeperul.

Courtois a vorbit apoi despre pubalgia care l-a ţinut departe de teren la sfârşitul sezonului trecut şi l-a făcut să rateze meciurile selecţionatei Belgiei din Liga Naţiunilor.

"M-am pregătit bine şi mă simt la acelaşi nivel ca la finalul sezonului trecut. În plus, sunt complet vindecat de pubalgie. Acesta era obiectivul. Aşadar, n-a fost o greşeală să ratez meciurile din Liga Naţiunilor din acest motiv. A trebuit să mă odihnesc cinci săptămâni. Dar rezultatul se vede: nu mai am dureri."