Băutura, bat-o vina! Atacul soțiilor: Femeie din Bacău și-a lovit soțul cu o cărămidă în cap, o alta, din Tulcea, și-a înjunghiat concubinul

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 14-08-2022 20:58

O femeie din județul bacău a fost reținută, duminică seara, de polițiști, după c, băută fiind, i-a dat soțului cu o cărămidă în cap.

În localitatea Băimac, polițiștii au fost sesizați că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat a fost agresat de soția sa, fiind lovit în zona capului cu o cărămidă.

Victima a fost transportată la o unitate medicală, prezentând mai multe plăgi deschise la nivelul capului.

Față de autoare a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 ore.

Și la Tulcea, o altă femeie și-a înghiat concubinul. În localitatea Niculițel, politistii au fost sesizati cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat a fost înjunghiat în zona abdominală de către concubina sa, rezultând decesul acestuia.

La fața locului a fost identificată femeia, care a declarat că bărbatul ar fi încercat să o agreseze, iar pentru a se apăra, l-a înjunghiat pe acesta cu un cuțit.

Din primele verificări a rezultat că cei doi concubini sunt cunoscuți cu un mod de viață deficitar și consumatori de alcool, în mod excesiv, dar nu au fost înregistrate în trecut scandaluri între aceștia.