Ghinion teribil pentru Georginio Wijnaldum: abia transferat la AS Roma a suferit o ruptură de tibie

Autor: Radu Pop, Colaborator
Publicat: 22-08-2022 10:28

Mijlocașul olandez Georginio Wijnaldum, al echipei italiene AS Roma, a avut o singură apariție scurtă, pentru echipa din Serie A, pentru că a suferit apoi o accidentare gravă ce îl va face indisponibil pentru o perioadă de timp.

Wijnaldum riscă să stea câteva luni pe tușă după ce s-a accidentat la antrenamentul de duminică. Internaționalul olandez a suferit o fractură de tibie, confirmată de clubul italian, și va fi supus săptămâna aceasta la investigații suplimentare, informează Mediafax.

Wijnaldum s-a alăturat echipei din Serie A sub formă de împrumut de la Paris Saint-Germain, în această vară, și a jucat doar 10 minute în primul meci al sezonului, când a învins Salernitana săptămâna trecută.

Fostul mijlocaș al lui Liverpool a fost încântat să își reia cariera după un prim sezon greu în capitala franceză, dar acum va pierde o parte semnificativă a sezonului.

Un comunicat al clubului AS Roma a precizat: „În urma unei leziuni suferite în timpul antrenamentului de duminică după-amiază, Georginio Wijnaldum a fost supus ulterior unor teste medicale care au confirmat existența unei fracturi la tibia piciorului său drept.

Jucătorul va fi supus unor evaluări suplimentare în zilele următoare".

Roma nu a declarat însă cât timp se așteaptă ca fosta vedetă a lui Liverpool să fie indisponibilă.

Cu toate acestea, el va fi probabil indisponibil pentru echipa lui Jose Mourinho timp de câteva luni, deoarece o astfel de accidentare are adesea nevoie de timp pentru a se vindeca.

Clubul italian va afla gravitatea problemei în zilele următoare, când vor veni rezultatele unor teste suplimentare.

Wijnaldum a fost rezervă de ultimă oră împotriva Salernitanei săptămâna trecută și a intrat pe teren ca mijlocaș ofensiv, dar se așteaptă ca el să joace într-un rol mai avansat pentru Roma.

Mourinho îi mai are la dispoziție pe Bryan Cristante și Lorenzo Pellegrini pentru rolurile de mijlocaș central.