Noi detalii despre moartea învăluită în mister a șefului Serviciului de Securitate al Ucrainei din Kirovograd: apropiații spun că era suprasolicitat

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 22-08-2022 15:49

Șeful Serviciului de Securitate al Ucrainei în regiunea Kirovograd, locotenent-colonelul Oleksandr Nakonechny a fost bolnav înainte de moartea sa misterioasă, relatează TSN.ua, referindu-se la informațiile ofițerilor de aplicare a legii care îl cunoșteau personal pe decedat. El a avut o temperatură ridicată a corpului.

Oleksandr Nakonechny a lucrat șapte zile pe săptămână, iar susele spun că a fost obosit.

"... Se știe că recent s-a îmbolnăvit, a avut febră. Ei vorbesc despre un pic de suprasolicitare - din prima zi a războiului a lucrat fără o singură zi liberă”, spun sursele citate.

Potrivit acestora, Nakonechny poate fi numit în siguranță un ofițer de succes.

"A lucrat în unitatea operațională de la Kiev - în departamentul care s-a ocupat de contraspionaj și de lupta împotriva corupției. În timpul mandatului său de șef al administrației regionale din Kirovograd, indicatorii de performanță s-au îmbunătățit, astfel încât nu există niciun motiv pentru a vorbi despre probleme în linia de servicii dacă pun presiune pe el este încă greu de spus", au adăugat oamenii legii.

Alexander Nakonechny a fost găsit mort.la 21 august. Potrivit presei, trupul său a fost găsit într-un apartament din Kropyvnytskyi de către soția sa. Potrivit informațiilor preliminare, Nakonechny a avut o rană prin împușcare penetrantă.

Nakonechny a fost numit în funcția de șef al Serviciului de Securitate al Ucrainei în regiunea Kirovohrad de la începutul anului 2021.