Nicuşor Dan anunţă că va propune alocarea unui milion de lei pentru festivalul naţional de teatru din România - FNT 2022

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 30-08-2022 19:51

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că va propune, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti de miercuri, alocarea sumei de un milion de lei pentru festivalul naţional de teatru din România-FNT 2022, care se va desfăşura în perioada 5-13 noiembrie, conform news.ro.

„Primăria Capitalei se alătură şi anul acesta UNITER şi sprijină organizarea, la Bucureşti, a celui mai important şi longeviv festival naţional de teatru din România-FNT 2022. Voi propune în şedinţa de Consiliu de mâine, 31 august, alocarea sumei de 1 milion de lei pentru susţinerea acestui festival. Cele mai bune producţii teatrale româneşti din toată ţara vor putea fi vizionate în perioada 5-13 noiembrie, pe scenele teatrelor din Capitală”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.

Edilul general a adăugat este un susţinător al mişcării teatrale şi îi asigură pe toţi cei care activează în acest domeniu că „Primăria Capitalei este şi va rămâne un partener de încredere”.