Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, mulţumit de mercato

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 02-09-2022 16:36

Christophe Galtier, antrenorul echipei de fotbal PSG, a declarat vineri că este mulţumit de mercato, chiar dacă n-a obţinut încă un fundaş, aşa cum şi-ar fi dorit, informează AFP, potrivit agerpres.

"Un antrenor nu poate mereu să spună 'îmi lipseşte cutare sau cutare pe cutare post', trebuie să ne adaptăm, există tineri", a explicat tehnicianul cu o zi înaintea meciului cu Nantes din etapa a 6-a de campionat.

Galtier aştepta mai ales venirea fundaşului central slovac al lui Inter Milano, Milan Skriniar, însă clubul nu a putut perfecta transferul acestuia în ultima zi de mercato, joi.

"Am un grup de calitate, cum sunt ultimii doi jucători care tocmai ni s-au alăturat", a spus Galtier referindu-se la spaniolii Carlos Soler, mijlocaş ofensiv venit de la Valencia, şi Fabian Ruiz, mijlocaş defensiv adus de la Napoli.

"Au fost câţiva jucători vânduţi şi mulţi împrumutaţi. Noi ştiam că pentru a cumpăra trebuie să vindem. La ora asta mercato s-a încheiat, este o uşurare pentru toţi antrenorii, ştim cu cine vom lucra", a spus Galtier.

Tehnicianul nu a vrut să facă un bilanţ al vânzărilor. "Asta nu mă priveşte, nu a existat niciodată o situaţie ideală, nu sunt eu cel care trebuie să judece, să evalueze ce s-a întâmplat la nivelul vânzărilor", a răspuns el.

În altă ordine de idei, Galtier a precizat că portarul costarican Keylor Navas, rămas la PSG după finalul perioadei de transferuri, ar putea să joace câteva meciuri, însă italianul Gianluigi Donnarumma rămâne titular.