Mihai Stoica, replică dură pentru Dan Șucu: Întrebați-l pe Ioan Andone, când a primit o pungă cu lichid uman în cap!

Autor: Bogdan Antonescu
Publicat: 12-09-2022 12:49
Actualizat: 12-09-2022 13:07

Continuă războiul de la distanță după scandalul de la Tg. Jiu de la finalul meciului dintre FCU Craiova și Rapid, încheiat cu victoria oltenilor cu 1 - 0.

Finanțatorul celor de la Rapid, Dan Șucu, a declarat că managerul celor de la FCSB „nu a construit nimic în viața lui”, fiind critic și la adresa fostului căpitan al naționalei, Gică Popescu.

”M-aș mai putea aștepta la așa ceva de la Mihai Stoica (se referă la criticile acestuia), fiindcă nu are responsabilități directe în club, Dar dacă o face un fost mare jucător ca Gică Popescu, care e și președinte de club, dar a și construit ceva în viață, asta nu mai înțeleg. Nu te aștepți de la cineva cu statura lui să nu vadă diferența între un lucru primitiv și o problemă reală. Mă așteptam să se concentreze pe substanță.”

Citește și Comportament huliganic al căpitanului Rapidului după meciul cu FCU Craiova. Săpunaru a 'digerat' greu înfrângerea și a sărit la bătaie

În replică, managerul celor de la FCSB, Mihai Stoica, a spus că Dan Șucu când ”spune câte ceva, e pe lângă subiect”.

„Ce mă șochează este cum a apărut Dan Șucu. Trăiește foarte vișiniu în ultima vreme, are șapcă vișinie, fular vișiniu când vorbește. Dar când spune câte ceva, e pe lângă subiect rău.

Zice de mine că nu am construit nimic. Așa e, nu am construit nicio canapea în viața mea (n.r. aluzie la afacerea cu mobilier, care l-a consacrat pe Șucu). Să îi explic cam ce am construit eu în 2005: echipa aia cu Ghionea, Nicoliță, Boștină.

Am făcut o echipă care a câștigat derby-ul fără revanșă în 2006. Niciodată două echipe din România nu se vor mai întâlni într-o fază atât de avansată a unei competiții europene.

Să vorbești tu când în Giulești se întâmplă toate nenorocirile?! Întrebați-l pe Ioan Andone, când a primit o pungă cu lichid uman în cap! Întrebați-l pe Reghe, când a primit o pungă cu suc în cap! Au făcut prăpăd cu Craiova pe Arena Națională mereu. Acum, deodată, când sunt înjurați trebuie să înjure și ei...”, a fost ieșirea vehementă a lui Mihai Stoica, în direct la „Sport Report”, de la Orange Sport.