Cursuri online gratuite, pentru toți elevii din țară

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 12-09-2022 14:30

Elevii din întreaga țară se pot înscrie, începând de astăzi, la cursurile online gratuite organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Sunt aşteptaţi elevi interesați să își îmbogățească cunoştinţele în diverse domenii, să decopere noi culturi sau să își dezvolte abilitățile conversaționale.

O noutate a acestei ediții o reprezintă dezvoltarea ariei curriculare a departamentului de limbi străine, copiii putând opta pentru cursuri de limba japoneză sau limba chineză.

Scopul programului național de cursuri, dezvoltat de Fundația Dan Voiculescu, este acela de a sprijini procesul educațional, permițându-le cât mai multor elevi dornici de performanță, de oriunde s-ar afla, să beneficieze de un program gratuit de educație alternativă.

Cursurile vin în completarea programei școlare, printr-o abordare interactivă, punându-se accent pe dezvoltarea competențelor și abilităților elevilor, dar și pe dezvoltarea imaginației, creativității și dezvoltării gândirii critice.

Înscrierile au loc până pe 25 septembrie și se realizează prin completarea unui formular pe site-ul Fundației Dan Voiculescu. Cursurile se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 18 ani.