Lovitură pentru România: Căpitanul naționalei s-a accidentat duminică și va lipsi la meciurile cu Finlanda și Bosnia

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 18-09-2022 21:40
Actualizat: 18-09-2022 22:44

Conducerea echipei naționale de fotbal a anunțat duminică seara că a renunțat la serviciile căpitanului Vlad Chiricheș, acesta suferind o accidentare în meciul din Serie A, dintre Cremonese și Lazio. Chiricheș a fost înlocuit în minutul 28 al meciului pierdut de echipa sa cu 4-0.

„Căpitanul primei reprezentative nu va putea fi alături de colegii săi pentru ultimele două meciuri din Liga Națiunilor. Vlad a rezistat pe gazon doar 26 de minute în meciul pe care formația sa, Cremonese, l-a disputat cu Lazio”, se scrie pe site-ul frf.ro, citat de Mediafax.

Conducerea tehnică a naționalei a comunicat că „Chiricheș a acuzat o leziune musculară, iar un prim verdict venit în urmă cu câteva minute a făcut ca staff-ul medical al echipei naționale să considere că nu va putea fi recuperat în timp util pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia și Herțegovina.”

„Selecționerul Edward Iordănescu, împreună cu staff-ul său, va decide în următoarele ore pe cine va chema pentru a-l înlocui în lot pe Vlad Chiricheș. Echipa națională a României îi dorește recuperare rapidă! Vlad, te așteptăm la următoarele partide!”, se mai scrie pe site-ul federației.

Echipa națională a României întâlnește în Liga Națiunilor Finlanda, pe 23 septembrie, la Helsinki, și Bosnia Herțegovina, în 26 septembrie, pe Stadionul Giukești, din București.