A fost deja eliminat Serghei Șoigu? Vladimir Putin anunță că nu are și o întâlnire bilaterală cu ministrul Apărării în Consiliul de Securitate de luni

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 09-10-2022 22:36

Programul președintelui rus Vladimir Putin pentru ziua de luni nu include întâlniri bilaterale cu membrii Consiliului de Securitate, inclusiv cu ministrul Apărării Serghei Șoigu, a anunțat duminică secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov.

"Nu", a răspuns el la întrebarea pusă de presa rusă.

La începutul zilei, Peskov a declarat că liderul rus va avea luni, 10 octombrie, o întâlnire cu membrii Consiliului de Securitate.

"Mâine președintele este programat să aibă o întâlnire cu membrii permanenți ai Consiliului de Securitate", a spus Dmitri Peskov pentru TASS. Peskov nu a precizat dacă situația cu podul din Crimeea va fi discutată în cadrul întâlnirii. "Vom raporta rezultatele", a explicat el.

Actualul ministru al Apărării, Serghei Șoigu, ar putea să fie schimbat din funcție, asta după ce podul din Crimeea a fost serios avariat de o explozie. Vladimir Putin susține că serviciile secrete ucrainene au organizat această acțiune.