Selecţionerul Angliei se teme de alte accidentări înaintea Mondialului din Qatar

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 10-10-2022 15:13

''Ceea ce văd este un calendar cu adevărat foarte dens şi mulţi jucători care vor să joace să joace multe minute, aşa că eu cred, în mod realist, că vom mai pierde jucători'', a declarat Southgate, când a fost întrebat despre fundaşul Kyle Walker (Manchester City), ultimul de pe lista accidentaţilor.

''Cred că este just că meciurile sunt atât de intense şi ei joacă aşa de mult'', a adăugat Southgate, prezent la Frankfurt, la tragerea la sorţi a grupelor pentru preliminariile EURO 2024 din Germania.

În septembrie, selecţionata Albionului nu a putut conta în Liga Naţiunilor pe mijlocaşul Kalvin Phillips, tot de la City, care s-a operat la umăr, iar prezenţa lui la Mondial este incertă.

Selecţionerul Angliei a precizat că va dezvălui lotul pentru turneul final din Qatar înaintea ultimului weekend din Premier League înainte de pauză, deci chiar înainte de 12 noiembrie.

Anglia va evolua la Cupa Mondială (20 noiembrie-18 decembrie) în Grupa B şi va juca în ordine cu Iranul (21 noiembrie), SUA (25 noiembrie) şi Ţara Galilor (29 noiembrie).